Печені яблука павучок

Печені яблука павучок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печені яблучка, є не тільки смачним і корисним стравою, але розкривають прекрасні можливості для прояву фантазії у декоруванні приготованого блюда.

Інгредієнти

яблука – 2 шт. Важливо, щоб яблука були великі з кисло-солодким смаком і твердою м’якоттю
мед – 1 ст. ложка
м’які цукерки – 2 шт. можуть бути м’які іриски або інші, що тануть цукерки
какао порошок – 1 сл. ложка
ядра волоських горіхів – 10-20 грам горіхи можуть бути будь-які на ваш смак
чорний шоколад – 1/2 плитки

Як приготувати Печені яблука “павучок”