Печені яблука павучок

Печені яблука павучок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


У першу чергу потрібно помити і розрізати вздовж. Важливо, щоб яблучка були правильної круглої форми, тому що це майбутнє тільце нашого павучка.

На наступному етапі нам потрібно очистити яблуко від шкірки. Далі вирізати насіннєві коробочки і плодоніжку.

Тепер приступимо до начинки наших яблучок. Першим ділом потрібно змастити внутрішню частину яблучка медом. Далі слід вкласти в нього іриску, посипати подрібненими горішками. Яблучка викласти на пергамент і в деко відправити запікатися в духовку на 25 хвилин при температурі 150 градусів.

По закінченню 25 хв. дістаємо яблучка з духовки.

І приступаємо до творчості. Викладаємо яблучко запечене на білу тарілку начинкою вниз (в духовці начинка схоплюється і не повинна випадати). Утворилося черевце посипаємо зверху какао і тертим шоколадом. Далі нарізаємо залишився шоколад смужками і формуємо з нього лапки павука. Використовуючи шматочок шоколаду більшого розміру, вилажіваем головку павучки ….. і вуаля! Наша солодка страшилка готова!
Приємного апетиту!