Рулетики з шинки з курагою і моцарелою

Рулетики з шинки з курагою і моцарелою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Курага –
Сир Моцарелла – ваговий або міні-Моцарелла
Пармська шинка – в нарізці (можна бекон або окіст)

Як приготувати Рулетики з шинки з курагою і моцарелою

Покроковий рецепт

Курагу промити, залити окропом на 1-2 години (для розм’якшення). Сир моцарелу порізати на кубики. У курагу, всередину покласти кубик моцарелли.

Смужку шинки розкласти на рівній поверхні. На край викласти курагу, начинену сиром.

Звернути в рулетик. Духовку розігріти до 200 градусів.

Деко застелити папером для випічки. Викласти на нього рулети. Запікати 5-7 хвилин, потім перевернути. Вимикайте в той момент, коли сир ось-ось почне витікати. Шинка повинна стати рум’яно-хрусткою, сир – плавленим. Закуска гарна як гарячою, так і холодною. Приємного апетиту!