Інгредієнти для приготування страви легко знайти на ринку або в магазині. Печінка готується відносно швидко і легко. А результат вас порадує.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування смаженої курячої печінки.
З коробочок зеленого кардамону дістати насіння.
Змішати куркуму, чорний кмин, насіння пажитника, чікен масалу, гарам масалу, зіру, корицю, коріандр. Додати в суміш насіння кардамону.
Корінь імбиру натерти на крупній тертці.
Печінку посолити, додати змішані спеції і, натертий корінь імбиру. Замаринувати печінка на 40-45 хвилин.
Розігріти рослинну олію в сковороді. Печінка добре обваляти в борошні і викласти в сковороду. Обсмажити до готовності з двох сторін на середньому вогні, часто перевертаючи.
Смажена куряча печінка готова. Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!