Печінка смажена куряча

Печінка смажена куряча – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти для приготування страви легко знайти на ринку або в магазині. Печінка готується відносно швидко і легко. А результат вас порадує.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування смаженої курячої печінки.

З коробочок зеленого кардамону дістати насіння.


Змішати куркуму, чорний кмин, насіння пажитника, чікен масалу, гарам масалу, зіру, корицю, коріандр. Додати в суміш насіння кардамону.

Корінь імбиру натерти на крупній тертці.


Печінку посолити, додати змішані спеції і, натертий корінь імбиру. Замаринувати печінка на 40-45 хвилин.

Розігріти рослинну олію в сковороді. Печінка добре обваляти в борошні і викласти в сковороду. Обсмажити до готовності з двох сторін на середньому вогні, часто перевертаючи.





Смажена куряча печінка готова. Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!