Курячі ніжки з айвою під шафрановим соусом

Курячі ніжки з айвою під шафрановим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Айва – 4 середніх айви (близько 1 кг)
Рослинна олія – 6 столових ложок
Шафран – 1 чайну ложку
Курячі стегна – 1,5 кг курячих (або гомілки)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Томатна паста – 2 столові ложки томатної пасти, розведеної в 1/2 склянці води
Чорнослив – 10 сухих кислих слив без кісточок (можна замінити 1/3 чашки свіжого лимонного соку)
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Курячі ніжки з айвою під шафрановим соусом