Курячі ніжки в томатному соусі

Інгредієнти

Бульйон – 2 склянки (або вода)
Часник – 2-5 зубчиків
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Спеції – за бажанням
Борошно – 1 ст. л. (кукурудзяна)
Томатна паста – 4-6 ст. л. (або кетчуп)
Курячі стегенця – 1 кг (гомілка)

Як приготувати Курячі ніжки в томатному соусі

Покроковий рецепт

Зробити соус. У глибоку миску налити бульйон або воду, додати дрібно рубаний часник і перець чилі. Додати томатну пасту (або кетчуп), посолити.

Додати кукурудзяну муку, перемішати.

Курячі стегенця промити, посолити, поперчити, викласти у форму.

Залити курячі ніжки приготованим соусом, накрити фольгою.

Поставити запікатися в духовку на 30-40 хвилин.

Дістати форму з духовки, зняти фольгу. Поставити знову запікатися в духовку на 10 хвилин. Подавати до столу з макаронами. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Індичка, фарширована волоськими горіхами і печінкою