Макарони Орзо з морквою і грибами

Макарони Орзо з морквою і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Макарони Орзо – макарони з твердих сортів пшениці, розміром менше кедрових горішків.

Інгредієнти

Капуста білокачанна – 3-5 листів капусти, дрібно порізаної
Макарони – 200 г макаронів Орзо (Оrzo)
Морква – 150 г
Гриби – 200 г шиітаке, нарізаних кубиками
Рослинне масло – 200 г грибів шиітаке, нарізаних кубиками
Ріпчаста цибуля – 2 цибулини середнього розміру, дрібно нарізані
Часник – 4 зубчики часнику, подрібненого
Імбир – 1 ст. л. свіжого, тертого
Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
Соєвий соус – 1 ст. л.
Мелений чорний перець – .
Сіль – .
Сир пармезан – .

Як приготувати Макарони Орзо з морквою і грибами