Зелений соус з горішками

Зелений соус на гарбузовій олії – оригінальна горіхова заправка з зеленню швидкого приготування.

Інгредієнти

Петрушка пучок
Сіль морська – за смаком
Цибуля зелена – пучок
Кріп – пучок
Гарбузова олія – 1/2 склянки
Суміш перців – щіпка
Рослинна олія нерафинованное – 1/2 склянки
Базилік сушений – 1/2 ч. л.
Коріандр – 1 / 2 ч. л.
Горіхи волоські – жменя
Шпинат – пучок

Як приготувати Зелений соус з горішками

Зелений соус – це смачна і пряна заправка з простих інгредієнтів з тонким горіховим смаком і ноткою гарбузового масла. Він простий у приготуванні, універсальний в застосуванні і дуже корисний. Зелений соус стане гарним варіантів “намазки” на бутерброди для тих, хто не їсть м’яса або дуже любить зелень. Заправка відмінно підкреслить смак грузинських та італійських страв.

Покроковий рецепт

Дрібно подрібнити петрушку.

Нарізати тонкою соломкою шпинат.

Нашаткувати кріп.

Подрібнити ножем або молоточком волоські горіхи. Додати до зелені і перемішати.

Нарізати кубиками білу частину зеленої цибулі.

Перемішати інгредієнти в одній ємності, приправити спеціями і меленим перцем.

Влити до зелені і горіхам два види масла. Перемішати, підсолити за смаком. Дати соусу настоятися.

Такий зелений соус ідеально підкреслить смак свинини і курки, підкреслить овочеві салати та грибні закуски. Соусом можна приправити подрібнені овочі, тости або брускетту. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Фаршировані яйця з оселедцем