Ніжний смак тортика додасть будь-якого чаювання особливий настрій, настрій радості, тепла і затишку.
Інгредієнти
Для бісквіта: | |
Мигдальна борошно або горішки мигдалю – 200 гр | |
Борошно пшеничне – 200 гр | |
Какао – 4 ст. ложки | |
Цукор – 150 гр | |
Ванільний цукор – 1 пакетик | |
Цукрова пудра – 100 гр | |
Яйце С0 – 8 шт | |
Для крему: | |
Сир маскарпоне – 500 гр | |
Яйце С0 – 2 шт | |
Цукрова пудра – 150-200 гр | |
Цукор – 150-200 гр | |
Для джему – : | |
Заморожена малина – 300 гр | |
Цукор – 150 гр | |
Желатин – 20 гр | |
Вода – 70 мл або 0.5 склянки | |
Для просочення: | |
Малиновий джем – 1/4 склянки | |
Вода – 200 мл |
Як приготувати Шоколадний торт “Малинове настрій”
Сторінка: 1 2