Банановий торт Тірамісу

Банановий торт Тірамісу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Банановий торт “Тірамісу”

Ідеальний літній десерт, який поєднує в собі два класичних десерту. Легка і повітряна основа з фруктами – те, що потрібно.

36 штук бісквітного печива;
200 грам вершкового сиру;
150 мл густих вершків;
50 грам цукрової пудри;
100 грам бананів;
80 мл консервованого ананасового соку;
100 грам протертою полуниці;
100 грам шоколаду;
нарізані кешью або арахіс;
вишня;
шоколадний соус.

1. За допомогою міксера вершковий сир збийте до пишної маси.
2. В окремій ємності збийте густі вершки до утворення м’яких піків. Додайте цукрову пудру і продовжуйте збивати на високій швидкості.
3. Змішайте частина вершкового сиру з ананасовим соком.
4. В окремій ємності перемішайте бісквітне печиво з шоколадом.
Викладіть шарами печиво з шоколадом, начинку з сиру з ананасовим соком. Зверху викладіть полуницю, банан. Знову печиво з шоколадом і вершковий сир. Після, вишню, шоколадний соус і горіхи. Таким чином, чергуйте шарами і заповніть формочки до кінця.