Ніжне суфле з ряжанки

Ніжне суфле з ряжанки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт як база для фантазії, перед подачею можна полити шоколадом або згущеним молоком.

Інгредієнти

Ряжанка – 400-450 мл
цикорій розчинний – 1 ч. л.
какао – 1 ст. л.
желатин – 1 пачка (з розрахунку на півлітра)
вода – 100 мл
цукор або підсолоджувачі – за смаком

Як приготувати Ніжне суфле з ряжанки

Дієтичний рецепт корисного і смачного суфле. Займе 10 хвилин часу на приготування ввечері і вже вранці побалуєте себе смакотою. Дуже ніжний, з легкою кислинкою.

Покроковий рецепт

Виливаємо в ємність ряжанку, додаємо цикорій, какао, цукор або підсолоджувач.

Желатин заливаємо водою, відправляємо в мікрохвильову піч на 8-10 секунд, можна залити теплою водою і почекати поки набухне. Переливаємо до нашої суміші і ретельно перемішуємо.

Заливаємо в форми готову суміш і відправляємо на ніч в холодильник, не менш 6 годин.
Я використовувала силіконові форми для мафінів, можна в креманки залити.


Вранці балуємо себе смачним десертом до кави. А якщо полити шоколадом або згущеним молоком, тоді тарілку можна з’їсти.
Приємного апетиту!