Яблучний кекс з корицею і мускатним горіхом

Яблучний кекс з корицею і мускатним горіхом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яблучний кекс з корицею і мускатним горіхом

Інгредієнти

Яблука – 1 шт.
Яйця – 2 шт.
Цукор – 100 гр.
Борошно – 200 гр.
Кефір – 200 мл
Розпушувач – ½ пакету
Кориця – 1 ч. л.
Мускатний горіх – щіпка

Як приготувати Яблучний кекс з корицею і мускатним горіхом

Класичне, але неймовірно смачне поєднання яблук і кориці доповнюється чудовим ароматом мускатного горіха. Від такого кексу неможливо відмовитися

Покроковий рецепт

1. Яблука промити, очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати яблука невеликими кубиками.

2. У каструлю розбити яйця, додати цукор, кефір і добре збити.

3. Потім всипати борошно з розпушувачем, корицю, мускатний горіх і розмішати тісто, щоб не було грудок.

4. У утворилося тісто додати яблука і рівномірно розподілити їх в тесті.


5. Форму для випічки змастити рослинним маслом і вилити в неї тісто. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.


6. Шалено смачний з приголомшливим ароматом кекс готовий. Залишилося заварити чай!