Справжнім блаженством для будь-якого запеклого ласуни є ніжний десерт з праліне і лікером Бейліс. Таке десертне святкове блюдо складається з морозива, густого лікеру, а також з інших
Інгредієнти
ванільний екстракт – дванадцять ч. ложок | |
готовий розпушувач – три ч. ложки | |
цукровий пісок тростинний – один повний стакан | |
мигдаль подрібнений – половина склянки | |
масло несолоне вершкове – 130 г | |
кухонна сіль – половина ч. ложки | |
пшенична мелкомолотая борошно – півтори склянки | |
домашня сметана густа – половина склянки | |
лікер ароматний і густий Бейліс – половина склянки | |
кукурудзяний просіяний крохмаль – дві ч. ложки з гіркою | |
пісок цукровий коричневий – один неповний стакан | |
розкришене печиво – один повний стакан | |
сирі курячі яйця добірні – дві штуки | |
морозиво вершкове або ванільне – два повних склянки |