Очманілий картопляний пиріг з фаршем, курячим філе і бринзою з зеленню. Сьогодні в якості начинки – тушкована капуста. Кожен смак по-своєму неповторний, а який аромат – ммм… Смакота!
Інгредієнти
Картопля – 10 великих картоплин У мене 5 шт. + картопляне пюре, що залишилося з сніданку | |
Яйця – 4 шт. | |
Борошно – 2 склянки | |
Сир твердий – 100 грам | |
Зелень – 0,5 пучка За бажанням: кріп/петрушка/базилік – у мене рубаний кріп заморожений | |
Сіль – за смаком | |
Сметана – 7 ст. ложок | |
Кефір – 2 склянки Використовувати можна будь-яку кисломолочку. У мене мікс: 50/50 домашній кефір і йогурт | |
Рослинне масло – Для смаження й змащення противиня | |
Сода – 1 ч. ложка без гірки | |
Капуста – 0,5 головки | |
Перець – 2 шт. | |
Цибуля – 3 цибулини | |
Морква – 1 велика |