Пиріг з горіхами і ірискою під білим шоколадом

Пиріг з горіхами і ірискою під білим шоколадом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Для тіста:
Борошно – 200 г
Вершкове масло – 100 г (холодну)
Сіль – щіпка
Вода – 4-5 столових ложок
Для начинки:
Горіхи кешью 100 г
Горіхи арахіс – 100 г
Цукор – 100 г
Какао – 2 чайні ложки
Вершки – 200 мл
Вершкове масло – 25-30 мл
Для заливки:
Шоколад – 100 г (білий)
Вершки – 50 мл 33 % (може і менше, залежно від виду і густоти шоколаду)

Як приготувати Пиріг з горіхами і ірискою під білим шоколадом