Бісквітний торт Панчо на сметані з ананасами

Рецепт улюбленого торта “Панчо”, готується дуже легко, для начинки можна використовувати не тільки ананаси, а й будь-які інші фрукти на ваш смак.

Інгредієнти

Бісквітні коржі – 800г Я використовувала готові бісквітні коржі, Ви можете приготувати їх самостійно
Сметанний крем
Сметана 25% жирності – 650г Замість сметани можна використовувати жирні вершки
Цукрова пудра – 125г
Начинка
Ананаси консервовані – 500г
Глазур
Шоколад гіркий – 1 плитка
Вершкове масло – 30-40г
Молоко – 1 ст. л.

Як приготувати Бісквітний торт “Панчо” на сметані з ананасами

Простий в приготування тортик, ситний і дуже смачний.

Покроковий рецепт

Для початку робимо крем:
Збиваємо сметану і додаємо до неї цукрову пудру.

Відокремлюємо сік від ананасів

Один корж просочуємо соку ананаса


Залишилися коржі нарізаємо невеликими кубиками і кладемо в глибоку чашу, додаємо заздалегідь приготовлений крем, приблизно 2/3, (частина крему необхідно залишити для покриття торта зверху) і акуратно перемішуємо, намагаючись не перемішати, щоб шматочки коржів сильно не розсипалися, і все не перетворилося в однорідну масу

До отриманої маси додаємо ананаси, і також акуратно розмішуємо

Далі нашу отриману масу акуратно викладаємо на просочений ананасовим соком корж у вигляді гірочки, і змащуємо залишилися кремом


Тепер нам залишається тільки зробити глазур, для цього в невелику тарілочку розламуємо плитку шоколаду, додаємо вершкове масло, молоко, і ставимо в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини, при цьому періодично перемішуючи. Також можна зробити все це на водяній бані


На завершення поливаємо наш тортик глазур’ю і відправляємо в холодильник на пару годин, щоб він просочився.

ПРИЄМНОГО ВСІМ АПЕТИТУ! 🙂

Дивіться також:  Шоколадний трюфельний торт з арахісової пастою, без випічки