Шоколадний рулет з родзинками без випічки

Шоколадний рулет з родзинками без випічки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Шоколадний рулет з родзинками без випічки

Не секрет, що від шоколаду піднімається настрій. Рецепт рулету з печивом досить простий і не вимагає випічки.

Інгредієнти:
1. Печиво «Топлене молоко» – 1 упаковка (400 г);
2. Какао-порошок – 50 г;
3. Цукор – 100 г;
4. Вершкове масло – 150 г;
5. Молоко – 50 мл;
6. Вода – 100 мл;
7. Вершки для збивання – 200 мл;
8. Ромовий екстракт – 1 ч. ложка;
9. Родзинки – 40 г;
10. Сир Маскарпоне – 280 р.

Приготування:
1. Подрібнити печиво до стану порошку.
2. Розтопити масло, додати до размельченному печінкою. Потім додати 40 г цукру, какао, молока і води. Все перемішати і прибрати в холодильник. Це майбутнє тісто.
3. Змішати вершки, сир, ромовий екстракт і цукор, що залишився. Збивати до густого стану.
4. В отриманий крем можна додати родзинки.
5. Тісто дістати з холодильника і розкачати.
6. На поверхню основи додати крем.
7. Тісто загорнути в рулет і залишити в прохолодному місці на 30 хвилин.
8. Шоколадний рулет можна прикрасити горіхами або цукровою пудрою.