Печиво горіхові куточки по радянському рецептом

Печиво горіхові куточки по радянському рецептом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ця домашня випічка користувалася величезною популярністю ще в радянські часи, а рецепт розсипчастих горіхових куточків був практично у кожної господині.

Інгредієнти

несолоне масло вершкове – 70 г охолоджене
солодкий конфітюр або повидло – три ст. ложки
розпушувач – половина ч. ложки
цукровий пісок, ванільний для тіста – один пакетик
цукровий пісок, ванільний в горіхову начинку – один пакетик
горіхи волоські – 230 г очищені
високоякісне борошно пшеничне – 160 г просеянная
відфільтрована вода – три ст. ложки
несолоне масло вершкове – 120 г для начинки
дрібний цукровий пісок – 65 м і 120 г для тесту і в горіхову начинку
сире добірне яйце куряче – 1 штука

Як приготувати Печиво “горіхові куточки” по радянському рецептом