Печиво – гарбуз Веселий Хеллоуін

Печиво – гарбуз Веселий Хеллоуїн – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз “Веселий Хеллоуін” з листкового тіста і скибочками медової печеного гарбуза.

Інгредієнти

Тісто листкове – 1 лист
Мед – 2 ст. ложки
Яйце куряче – 1 шт
Мигдаль – 2 шт
Слива – 1 шт
Гарбуз (будь-яка) – Невеликий шматок

Як приготувати Печиво – гарбуз “Веселий Хеллоуін”

Скоро свято Хеллоуїн. Містичний, веселий і яскравий. В Америці святкування нагадує чимось наше Різдво. Діти одягають костюми ходять по домівках, співають веселі пісеньки і отримують за це солодощі. Всі готуються до нього по – своєму. Прикрашають свої будинки різними тематичними атрибутами. Вирізують симпатичні гарбуза. Готують тематичні вкусняшки. Хоч у нашій країні свято не дуже прижився, і святкують його не повсюдно, у нас в родині його люблять. Особливо діти. Це ще одна ніч у році, крім Нового Року, коли можна не спати. Діти малюють і різьблять яскраві гарбуза, розмальовують себе, і веселість починається! Сьогодні прийшов і мій час рецепта на Хеллоуїн. З мене кондитер не важливий. Так як у нас в сім’ї вживають дуже мало солодкого, мучного і жирного, тому рецептів випічки у мене небагато і вони прості. А ще важливий чинник – економія часу. Ось і цей рецепт буде з позначкою «легко і швидко. Підійде таким же, господиням як я. У кого мало часу, але дуже хочеться порадувати і здивувати своїх близьких.

Покроковий рецепт

Відразу включити розігрівати духовку на 230-250 градусів. Тісто трохи розкачати.



Вирізати форму гарбуза. Вирізати рот і очі. Зуби робимо з мигдалю. У мене вийшла ось така.) Із залишків тіста сформувати павучків. Перемістити на деко, змастити яйцем і відправити в духовку .

Чекаємо) 10 хв. при температурі 230-250 градусів. А потім ще 10 хв. при температурі 180 градусів. Це важливий момент, оскільки листкове тісто добре підніметься і розійдеться на шари тільки при високій температурі.

Дістаємо нашу гарбуз. Змащуємо медом і відправляємо ще на 3-4 хвилини підрум’янитися. Виймаємо, залишаємо остигати.



Далі готуємо медову гарбуз. Гарбуз нарізаємо на брусочки. Змащуємо медом і відправляємо в духовку 200 градусів 10-15 хвилин. Поки на гарбузі не з’явиться рум’яна кірочка.

Декоруємо нашу страву. Красиво укладаємо гарбуз і павучків на блюдо. Навколо прикрашаємо брусочками медової гарбуза. Очі гарбуза формуємо з сливи. Готово! Веселого і «жахливого» Хеллоуїна.