Вівсяне печиво на молоці з бананами без цукру

Вівсяне печиво на молоці з бананами без цукру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вівсяне печиво відмінно підійде для затишних сімейних посиденьок. Так само воно є дуже корисним, так як містить велику кількість клітковини, що сприятливо впливає на наш організм, очищаючи його.

Інгредієнти

Вівсяні пластівці – 350 гр. твердих сортів
Яйця – 2 шт.
Борошно – 150 гр.
Сода – 0,5 ч. л
Масло рослинне – 4 ст. л.
Молоко – 100 мл
Банани – 2 шт. дуже стиглі, вони нам будуть замінювати цукор
Кориця – 0,5 ч. л.
Мелені гарбузове насіння – 1 ч. л. за бажанням
Ванільний цукор – 10 гр.
Сухофрукти на ваш вибір – 200 гр. родзинки, курага, горіхи, журавлина

Як приготувати Вівсяне печиво на молоці з бананами без цукру

Оскільки печиво готується без цукру – це буде відмінне низькокалорійне ласощі, і Вам не доведеться переживати за свою фігуру.

Покроковий рецепт



1. Збийте яйця , додайте молоко і рослинне масло, все ретельно перемішайте.


2. В окремій ємності змішайте сухі інгредієнти: вівсяні пластівці, борошно, соду, ваніль, корицю, мелені гарбузове насіння. Добре перемішайте.

3. Змішайте сухі інгредієнти з отриманою сумішшю з яєць і молока, знову все перемішайте.

4. Натріть банани на дрібну тертку, потрібно щоб вийшла кашка.І додайте до отриманої суміші.

5. З’єднайте вівсяну суміш, терті банани, сухофрукти.

6. Надішліть тісто в холодильник на 30 хв.

7. Застеліть деко пергаментом, зліпіть печиво з тіста. Я додала насіння льону для прикраси.

8. Випікайте 30 хвилин в духовці при температурі 180С.

9. Коли печиво охолоне подавайте його з теплим молоком або смачним чаєм. Приємного апетиту!