Печиво – гарбуз Веселий Хеллоуін

Печиво – гарбуз Веселий Хеллоуїн – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відразу включити розігрівати духовку на 230-250 градусів. Тісто трохи розкачати.



Вирізати форму гарбуза. Вирізати рот і очі. Зуби робимо з мигдалю. У мене вийшла ось така.) Із залишків тіста сформувати павучків. Перемістити на деко, змастити яйцем і відправити в духовку .

Чекаємо) 10 хв. при температурі 230-250 градусів. А потім ще 10 хв. при температурі 180 градусів. Це важливий момент, оскільки листкове тісто добре підніметься і розійдеться на шари тільки при високій температурі.

Дістаємо нашу гарбуз. Змащуємо медом і відправляємо ще на 3-4 хвилини підрум’янитися. Виймаємо, залишаємо остигати.



Далі готуємо медову гарбуз. Гарбуз нарізаємо на брусочки. Змащуємо медом і відправляємо в духовку 200 градусів 10-15 хвилин. Поки на гарбузі не з’явиться рум’яна кірочка.

Декоруємо нашу страву. Красиво укладаємо гарбуз і павучків на блюдо. Навколо прикрашаємо брусочками медової гарбуза. Очі гарбуза формуємо з сливи. Готово! Веселого і «жахливого» Хеллоуїна.