Повітряний крем з вершків для торта і капкейків

Повітряний крем з вершків для торта і капкейків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати вершковий крем з вершків для торта і капкейків? Рецепт нижче…

Інгредієнти

вершкового сиру – 250 г
цукрової пудри – 1 чашка
густих вершків, охолоджених – 2 3/4 чашки
ванільного екстракту (за бажанням) – 1 чайна ложка

Як приготувати вершковий крем з вершків для торта і капкейків

Потрібен пухнастий, легкий крем, який добре тримає форму? Пропоную рецепт крему зі збитих вершках! Готується тільки з 3 простих інгредієнтів. Він більш стабільний, ніж звичайні збиті вершки, і ідеально підходить для будь-якого десерту!

Покроковий рецепт

1. Перекладіть вершковий сир і цукрову пудру у велику миску і збийте на середній-низькій швидкості до однорідного стану.

2. Зменшіть міксер на меншу швидкість і вилийте густі вершки (вливати по боках чаші дуже повільним і рівномірним потоком), час від часу зупиняючись, щоб очистити дно і бічні сторони чаші силіконовим шпателем.

3. Коли всі вершки будуть додані, поверніть міксер до середнього і збивайте до тих пір, поки глазур не стане густою. Як тільки стала потрібної консистенції – зупиніться! Інакше вершки можна перевзбить і вони почнуть опадати.

4. Використовуйте ванільний вершковий крем за призначенням