Бісквітний торт з суфле під шоколадною глазурю

Бісквітний торт з суфле під шоколадною глазурю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний рецепт торта з суфле для всієї родини!

Інгредієнти

Для бісквіта:
Яйце – 4 шт.
Цукор – 40 г
Какао-порошок – 5 г
Борошно пшеничне вищого сорту (або крохмаль) – 50 г (60 г)
Для масляного крему:
Масло вершкове – 300 г
Молоко згущене з цукром – 150 г
Ванілін – на кінчику ножа
Коньяк – 1/2 чайної ложки
Для суфле:
Яйця (білок – 3 шт.
Цукор – 180 г
Вода для сиропу – 50 мл
Желатин – 15 г
Глазур:
Шоколад – 100 г
Вершкове масло – 30 г

Як приготувати Бісквітний торт з суфле під шоколадною глазур’ю