Смачний рецепт торта з суфле для всієї родини!
Інгредієнти
Для бісквіта: | |
Яйце – 4 шт. | |
Цукор – 40 г | |
Какао-порошок – 5 г | |
Борошно пшеничне вищого сорту (або крохмаль) – 50 г (60 г) | |
Для масляного крему: | |
Масло вершкове – 300 г | |
Молоко згущене з цукром – 150 г | |
Ванілін – на кінчику ножа | |
Коньяк – 1/2 чайної ложки | |
Для суфле: | |
Яйця (білок – 3 шт. | |
Цукор – 180 г | |
Вода для сиропу – 50 мл | |
Желатин – 15 г | |
Глазур: | |
Шоколад – 100 г | |
Вершкове масло – 30 г |
Як приготувати Бісквітний торт з суфле під шоколадною глазур’ю
Сторінка: 1 2