Млинці з кукурудзяного борошна

Млинці з кукурудзяного борошна – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основна відмінність цих млинців це кукурудзяна мука, рецепти з якої так характерні для румунської та молдавської кухні.

Інгредієнти

Пшеничне борошно – 250 мл
Кукурудзяне борошно – 120 мл
Куряче яйце – 1 шт
Сіль – 1/2 чайної ложки
Цукор – 4 – 5 столових ложок
Кефір – 500 мл
Яблучний оцет 6% – 1/2 чайної ложки
Сода питна – 1/2 чайної ложки
Масло рослинне – 3 столові ложки
Олія – для смаження
Олія – для смаження Вершкове масло – для змазування млинців

Як приготувати Млинці з кукурудзяного борошна