Млинці з дірочками на молоці

Млинці з дірочками на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Почнемо заміс тіста для оксамитових млинчиків з дірочками, дотримуючи всі кроки. Спочатку в миску уб’ємо курячі яйця. До них додамо цукор у заявленій кількості і сіль.

До інгредієнтів в миску доливаємо половину норми теплого молока (36-37 градусів). Інгредієнти перемішуємо вінчиком до утворення однорідної молочно-яєчної суміші.

В отриману суміш підсипаємо невеликими частинами борошно (тільки просійте її обов’язково).

Перемішуємо, отримуємо густе тісто. У нього вливаємо залишилося тепле молоко, продовжуючи перемішувати.

Завершальний етап – вливання окропу в тісто і рослинного масла. Тісто для смаження оксамитових млинчиків готово.

Смажимо оксамитові млинці на сковороді, попередньо змастивши її поверхню жиром (маслом). На кожній стороні тримаємо блінок по хвилинці. Таким чином, выпекаясь, з’являються дірочки.

Всім приємного апетиту!