Млинці на молоці

Що можна приготувати на сніданок? Ну звичайно ж невеликі млинці на молоці! А з кленовий сироп і маслом – ну просто смакота!

Інгредієнти

Борошно – 3 чашки
Розпушувач – 2 ч. л.
Сіль – 1/2 ч. л.
Цукор – 2 ст. л.
Молоко – 2 чашки
Яйця курячі – 2 шт
Ваніль – 3 ч. л.
Вершкове масло – 4 ст. л.
Вершкове масло – додатково (при подачі)
Кленовий сироп (або будь-який інший)

Як приготувати Млинці на молоці

У мене таке двухзначное ставлення до млинців….
1. Мені подобається смак млинців…
2. Я ненавиджу те, що смачні млинці їж, не можеш зупинитися, а потім поправляєшся…
3. Я люблю слухати як млинці смажаться, чути шипіння, дивитися як на залитій тестом сковорідці з’являються міхури і вся моя родина збирається довкола печі подивитися що ж я таке смачне роблю….
4. Я ненавиджу млинці, які треба жувати як гума. Вони жорсткі і несмачні.
Часто виходять млинці гумовими. На щастя для вас, я, одержима млинцями, і вирішила не зупинятися на досягнутому, поки я не придумала ідеальний рецепт млинців. Це дійсно відмінний рецепт, але ви повинні слідувати абсолютно всьому, що я кажу і тоді всі ваші невдачі улетучатся по спіралі в небо…) і ви досягнете всі втрачені можливості. Серйозно, ви повинні приготувати все точно, як і я, аж до носіння штанів йоги і зав’язуванням жирного волосся у вузол на маківці голови, щоб вони не бовталися і не потрапили в тісто. Добре?
Добре )).
(6 порцій)

Покроковий рецепт

Змішайте сухі інгредієнти у великій мисці. Спочатку в миску насипати 3 склянки просіяного борошна. Додати 1 / 2 чайної ложки солі. Потім додайте 3 столові ложки порошку для випічки. Далі йде 2 столові ложки цукру. Змішайте суміш і відкладіть в сторону.

Дивіться також:  Бананові оладки на кефірі і вівсяному борошні

Тепер в окрему чашку налити 2 склянки молока … 2 яйця … І 3 чайних ложки ванільного екстракту. Перемішати суміш молока з яйцями до однорідної маси. Ось так!

Далі потрібно перемішати першу суху суміш і збиті яйця з молоком. Потрібно досить повільно влити молоко в приготовлену суху суміш. Це можна порівняти з… як дощ капає на суху землю, повільно, час від часу накрапає… Тільки не збивайте його! Не перемішуйте до напівсмерті.

Далі, 4 столові ложки розтопленого масла (можна підтопити його в мікрохвильовій печі).
Знову ж вилити масло в наше тісто. Все готово! Тісто має вийде густе, лише на поверхні подекуди бульбашки. Це з-за доданого порошку для випічки. Він зробить млинець легким і повітряним.

Тим часом, нагріти сковорідку або деко. Змастити її олією. Налити тісто на сковороду і смажити на середньому-слабкому вогні до золотистого кольору поки не утворюються бульбашки на верхньому шарі млинчика. Перевернути. (В даний час п’ять чоловік зібралося навколо печі, смикаючи мою спідницю. І один з них під 2 метри).

Більше нема чого додати, крім того що млинці готові!
Просто не забудьте зробити все точно, як я вже сказала. Подавати млинці з непристойно великим шматком вершкового масла і теплим сиропом.
Насолоджуйтесь!