Млинці на молоці

Млинці на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Змішайте сухі інгредієнти у великій мисці. Спочатку в миску насипати 3 склянки просіяного борошна. Додати 1 / 2 чайної ложки солі. Потім додайте 3 столові ложки порошку для випічки. Далі йде 2 столові ложки цукру. Змішайте суміш і відкладіть в сторону.

Тепер в окрему чашку налити 2 склянки молока … 2 яйця … І 3 чайних ложки ванільного екстракту. Перемішати суміш молока з яйцями до однорідної маси. Ось так!

Далі потрібно перемішати першу суху суміш і збиті яйця з молоком. Потрібно досить повільно влити молоко в приготовлену суху суміш. Це можна порівняти з… як дощ капає на суху землю, повільно, час від часу накрапає… Тільки не збивайте його! Не перемішуйте до напівсмерті.

Далі, 4 столові ложки розтопленого масла (можна підтопити його в мікрохвильовій печі).
Знову ж вилити масло в наше тісто. Все готово! Тісто має вийде густе, лише на поверхні подекуди бульбашки. Це з-за доданого порошку для випічки. Він зробить млинець легким і повітряним.

Тим часом, нагріти сковорідку або деко. Змастити її олією. Налити тісто на сковороду і смажити на середньому-слабкому вогні до золотистого кольору поки не утворюються бульбашки на верхньому шарі млинчика. Перевернути. (В даний час п’ять чоловік зібралося навколо печі, смикаючи мою спідницю. І один з них під 2 метри).

Більше нема чого додати, крім того що млинці готові!
Просто не забудьте зробити все точно, як я вже сказала. Подавати млинці з непристойно великим шматком вершкового масла і теплим сиропом.
Насолоджуйтесь!