Корейські млинці з цибулею і сардельками

Корейські млинці з цибулею і сардельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Корейські млинці з цибулею і сардельками. Все нарізається обсмажується і заливається тестом для млинців. В народі такі млинці називаються млинці з припеком. Пробуємо?

Інгредієнти

Для тіста:
Цибуля зелена – 3 – 4 пера, крупно нарізаного, довжиною 2-4 см
Часникові стрілки – 1/2 склянки нарізаних у 2-4 см
Яйця курячі – 2-3 шт.
Борошно – 1,5-2 склянки просіяного рисового борошна
Вода – 1 + 3/4 склянки
Сардельки – 4 сардельки, нарізані смужками
Рослинне масло – 2-5 столових ложок
Для соусу:
Соєвий соус – 1/4 чашки
Винний оцет – 2 столові ложки
Цукор – 2 столові ложки

Як приготувати Корейські млинці з цибулею і сардельками