Курячий суп з картоплею

Класичний курячий суп

Інгредієнти

Куряча грудка (філе) — 500г
Картопля — 1шт
Морква — 1шт
Цибуля — 1 шт
Яйце — 1шт
Борошно — 2 ст. л.
Вершкове масло — 15г
Сіль — за смаком

Як приготувати Курячий суп з картоплею

Курячий суп допомагає від поганого настрою і осінньої хандри. До того ж, він смачний і складається тільки з натуральних і корисних інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Промиваємо м’ясо, кладемо в каструлю з водою і ставимо варитися. Після кипіння води до готовності повинно пройти близько 25 хвилин

Розтопити на сковороді вершкове масло, додамо до нього дрібно порізану цибулю

На дрібній тертці натираємо моркву і додаємо до цибулі, коли той стане м’яким

Коли курка звариться, необхідно витягнути її і дати охолонути. Далі нарізаємо філе на невеликі шматочки. Також ріжемо картоплю

У бульйон додаємо зажарку з цибулі з морквою, м’ясо і картопля. Варимо 10 хвилин. Наш суп готовий!

Дивіться також:  Суп з пельменями по-турецьки