Економний суп з локшини швидкого приготування

В основі супу — всі стандартні овочі, м’ясо та локшина швидкого приготування. Можливі власні варіації, інші добавки.

Інгредієнти

Картопля — 2-3 шт
Цибуля — 1 шт
Морква — 1 шт
Готова курка (або тушонка) — 1 шт
Олія соняшникова — 2 ст. л.
Томатна паста — 1 уп. або 3 ст. л.
Лавровий лист — 1 шт
сіль, перець, зелень — за смаком

Як приготувати Економний суп з локшини швидкого приготування

Е – економія! Іноді до зарплати залишається кілька днів, а треба щось приготувати на обід. А може вам просто захотілося такого легкого супу з локшиною і швидко сфабрикувати гарячий супчик. Тоді цей рецепт допоможе Вам.

Покроковий рецепт

Готуємо всі інгредієнти. Ставимо середню каструлю з водою на вогонь.

Чистимо, миємо картоплю. Ріжемо маленькими кубиками (швидше приготується).

Солимо воду. Кидаємо варитися картоплю.


Тим часом чистимо моркву і цибулю. Морква ріжемо соломкою (або трьом на крупній тертці). Цибулю ріжемо дрібно.

На розігріту сковороду наливаємо олію, кидаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо до золотистого кольору.

Дрібно ріжемо готову (можна і сиру) курку, кидаємо до цибулі і моркви на 5-10 хвилин на маленькому вогні.


Кидаємо засмажку з м’ясом у киплячу воду кидаємо лавровий лист, томатну пасту. Туди ж кидаємо упаковку локшини швидкого приготування (мівіна, ролтон, доширак і т. д.)
Вимикаємо суп-локшина сама приготується в окропі. За бажанням додаємо зелень.

Дивіться також:  Сирний суп з червоною квасолею