Теплий салат з індички з кукурудзою і кабачками

Швидке блюдо з м’яса індички, яке можна подавати в якості теплого салату, так і як ситну закуску.

Інгредієнти

Стейк філе індички або курки — 200 грам
Помідори — 2 штуки
Цукіні (кабачки) — 200 грам
Кукурудза законсервована — 1 банку
Масло — для смаження
Цибуля ріпчаста — 1 невелика головка
Зелень будь — яка
Часник — 3 зубчики
Сіль, чорний мелений перчик, прованські трави — по щіпці

Як приготувати Теплий салат з індички з кукурудзою і кабачками

Здивувати своїх гостей смачним салатом можна за короткий час, адже м’ясо птиці обсмажується приблизно п’ятнадцять хвилин, а всі інші інгредієнти і того хвилин десять. Максимальний час приготування виходить приблизно двадцять-тридцять хвилин.

Покроковий рецепт

Приготування:
М’ясо птиці нарізається кубиками і обсмажується зі спеціями.

Томати і цукіні необхідно помити, очистити від м’якоті і нарізати квадратиками. Цибулю дрібно порубати. Закинути овочі до м’яса, тушкувати до готовності.

За 5 хвилин до готовності додати кукурудзу.

Подрібнити за допомогою преса часник. Додати рубаний часник і цибулю в сковороду з овочами і м’ясом.

Всі інгредієнти перемішуються, заправляють сіллю і перцем.

Декорувати страву краще перед самим вживанням, щоб зелень не поміняла колір. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Овочевий салат «Верона» з курячою грудкою