Ситний томатний салат з тунцем і червоною квасолею

Як приготувати Ситний томатний салат з тунцем і червоною квасолею

Цей ситний святковий салат з томатів з тунцем і червоною квасолею рекомендується подавати в охолодженому вигляді.

Інгредієнти:

– свіжі листочки зеленого базиліка (дві чайні ложки);

– червона квасоля, консервована (260 р.);

– перемелений перець (на свій смак);

– соковиті солодкі помідори великі (п’ять штук);

– тунець, консервований (165 р.);

– ароматна олія оливкова (три ст. ложки);

– пір’я зеленого лука (сім штук);

– морська тонкомолота сіль (на свій розсуд);

– бальзамічний оцет (14 мл);

– червоний салатний цибуля (одна штука).

Викласти консервовану квасолю на сито і підсушити її, в цей же час потрібно нарізати тонкими часточками промиті помідори, червоний цибулю почистити і нашаткувати його.

Відправити всі ці інгредієнти в невеликій салатник з прозорого матеріалу, влити достатню кількість бальзамічного оцту, додати консервовану рибу, попередньо розім’яту виделкою.

Промити зелений лук і дрібно порубати його, потім пересипати в салатник, туди ж відправити і подрібнене листя зеленого базиліка, на свій смак насипати сіль, влити масло, добре перемішати приготований томатний салат і в охолодженому вигляді подавати його до столу.

Дивіться також:  Овочевий салат з крабовими паличками