Салат з буряка і сиру Брі

Салат з буряка і сиру Брі — дієтичний перекус

Інгредієнти

Буряк — 2 шт.
Сир Брі — 150 гр.
Петрушка — 2-3 стебла
Бальзамічний оцет — 2 ст. л.

Як приготувати Салат з буряка і сиру Брі

Що зазвичай ми готуємо з буряків…борщ або оселедець під шубою. Але насправді це універсальний овоч. Його можна використовувати як в десертах, так і різних основних блюдах. З буряка можна спекти пироги, кекси, варити варення і приготувати вишукані закуски та салати. В один з таких салатів я хочу поділиться з Вами сьогодні – салат з буряком та сиром Брі, заправлений бальзамічним оцтом

Покроковий рецепт

1. Буряк відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити, очистити від шкірки і нарізати тонкими кільцями. Кільця викласти віялом на тарілку.

2. Сир Брі нарізати скибочками. Викласти чергуючи з кільцями буряків.

3. Петрушку помити, обсушити і нарізати. Посипати салат. Зверху полити бальзамічним оцтом.

Дивіться також:  Овочевий салат-закуска з буряка