Тушкована курка в мультиварці

Час приготування: 1 ч. 5 хв.

Тушкована курка, приготована в мультиварці, це дуже смачна добавка до будь-якого гарніру з ароматною підливою.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
м’ясо домашньої курки — 600 гр.
морква — 1 шт.
часник — 2-3 зубчики
гірчиця — 1 ст. л.
сметана — 2 ст. л.
спеції — за смаком

Як приготувати Тушкована курка в мультиварці

Для приготування цієї страви, я використовую домашню курку, звичайно, готуватися, вона буде на багато довше, ніж магазинна, але повірте, смак вийде відмінним. Існує безліч способів приготування курки в мультиварці, я використовую один з них і розповім, як приготувати дуже ніжну і соковиту курочку в ароматній підливці, це, мабуть, самий простий, але в той же час і найсмачніший спосіб приготування домашньої курки.

Покроковий рецепт

1


Для початку беремо м’ясо домашньої курки і натираємо її спеціями і гірчицею, як би промаринуем.

2

Далі включаємо мультиварку на режим обсмажування і починаємо смажити м’ясо до золотистої скоринки.

3


Тепер візьміть одну моркву середнього розміру, промийте під проточною водою, почистіть і наріжте в довільній формі. Додайте моркву до курки. Тепер почистіть і дрібно наріжте часник і теж відправте смажитися до м’яса. Додайте спеції за власним смаком і готуйте ще кілька хвилин.

4


Далі в м’ясо необхідно додати дві столові ложки сметани і тушкувати ще кілька хвилин, після чого залити курку двома склянками води. Тепер включайте мультиварку на режим гасіння і продовжуйте готувати протягом години.

5

По закінченню часу страва готова. Можете насолодитися ніжним курячим м’ясом з дуже смачною підливою з будь-яким гарніром.

Дивіться також:  Ніжні сирні оладки з ваніліном