Курча Санта-Фе

Як приготувати Курча Санта-Фе

Санта-Фе – це мексиканські курячі грудки, приправлені плавленим сиром, квасолею, кукурудзою і перцем. Варіант легкого вечері, який відмінно підходить для тих у кого немає часу на приготування.
10 мл оливкової олії;
4 курячі грудки;
спеції;
100 грам сиру чеддер;
50 грам консервованої чорної квасолі;
40 грам червоного болгарського перцю;
200 грам консервованої кукурудзи;
кінза;
спеції.
1. Прогрійте духовку до максимального показника.
2. Приправте грудки і відправте на деко.
3. Готуйте курку з кожного боку за п’ять хвилин.
4. Рівномірно посипте сиром курячі грудки. Додайте боби, червоний болгарський перець і кукурудзу зверху сиру.
5. Випікайте протягом п’яти хвилин (цього часу буде достатньо для того, щоб сир розплавився). При подачі посипте рубаною кінзою.

Дивіться також:  Швидке картопляне рагу з мясом курки на сковороді