Курячі шлунки по-корейськи

Для різноманітності на святковий стіл можна приготувати не звичайний і простий салат.

Інгредієнти

Шлунки курячі — 1 кг
Цибуля — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Соєвий соус — 3 ст. л.
Оцет — 1 ст. л.
Часник — 3 зубчики
Сіль, перець — за смаком
Рослинне масло — для смаження

Як приготувати Курячі шлунки по-корейськи

Для приготування нам знадобиться: курячі шлунки, цибулю, моркву, соєвий соус, часник, сіль, перець, оцет, олія рослинна (для смаження).

Покроковий рецепт

Для приготування нам знадобиться курячі шлунки промити і відварити в підсоленій воді (варити близько години, щоб були м’які).




Тим часом ми чистимо цибулю (нарізаємо кубиками), моркву (тремо на крупній тертці).



На сковороді обсмажуємо цибулю і моркву.

Після того як зварилися наші курячі шлунки охолодити, дрібно режим і обсмажуємо на сковороді.




Після в мисці змішуємо курячі шлунки додаємо овочі, соєвий соус, часник, сіль, перець за смаком, оцет.


Залишаємо щоб добре просочилося і можна подавати на стіл. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Куряча грудка з овочами в духовці