Для різноманітності на святковий стіл можна приготувати не звичайний і простий салат.
Інгредієнти
Шлунки курячі — 1 кг | |
Цибуля — 1 шт. | |
Морква — 1 шт. | |
Соєвий соус — 3 ст. л. | |
Оцет — 1 ст. л. | |
Часник — 3 зубчики | |
Сіль, перець — за смаком | |
Рослинне масло — для смаження |
Як приготувати Курячі шлунки по-корейськи
Для приготування нам знадобиться: курячі шлунки, цибулю, моркву, соєвий соус, часник, сіль, перець, оцет, олія рослинна (для смаження).
Покроковий рецепт
Для приготування нам знадобиться курячі шлунки промити і відварити в підсоленій воді (варити близько години, щоб були м’які).
Тим часом ми чистимо цибулю (нарізаємо кубиками), моркву (тремо на крупній тертці).
На сковороді обсмажуємо цибулю і моркву.
Після того як зварилися наші курячі шлунки охолодити, дрібно режим і обсмажуємо на сковороді.
Після в мисці змішуємо курячі шлунки додаємо овочі, соєвий соус, часник, сіль, перець за смаком, оцет.
Залишаємо щоб добре просочилося і можна подавати на стіл. Приємного апетиту!