Курячі сердечка, тушковані в травах

Курячі сердечка під травами. Корисне і нехитре блюдо на обід або вечерю.

Інгредієнти

Курячі сердечка — 1 кілограм
Сіль, перець і спеції — за смаком
Кунжут і гарбузове насіння — 1 столова ложка Насіння можна подрібнити в кавомолці або за допомогою блендера.
Прованські трави — за смаком

Як приготувати Курячі сердечка, тушковані в травах

Не всі люблять субпродукти.Але курячі серця володіють приємним і ніжним смаком, які не залишить нікого байдужим. Страву можна готувати як основну, або як доповнення до салату з овочів або гарніру. Курячі сердечка є бюджетним джерелом білка, необхідний для правильного травлення та метаболізму.

Покроковий рецепт

Курячі сердечка необхідно добре промити і очистити від судин, плівочок і жиру.

Субпродукти перекласти в глибоку ємність і посолити. Залишити в холодильнику на 15 хвилин, прикривши харчовою плівкою.

Дістати сердечка, і добре перемішати зі спеціями. Субпродукти повинні повністю просочитися травами.

Суміш необхідно поперчити і трохи збризнути маслом.

Сковорідку розігріти, покласти туди курячі субпродукти. Закуску необхідно постійно перемішувати, так як трави можуть швидко пригоріти.

Гаряче блюдо посипати кунжутом і насінням.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі стегна по-індійськи