Курячі грудки під вершковим соусом

Таке ніжне блюдо можна подати з будь-яким гарніром, але з пастою воно стає просто елітним! Здивуйте своїх рідних!

Інгредієнти

куряче філе — 450 — 500 гр. грудка
цибуля ріпчаста — 30 — 50 гр. чищений
морква — 65 — 70 гр.
масло рослинне — 30 г соняшникова
вершки — 100 гр. 20%
вода — 100 гр. чиста, гаряча
плавлений сирок — 50 гр.
зелень рубана — щіпка
сухі спеції — щіпка
сіль — 1 ч. л. за смаком
часник — 1 — 2 зубчики за бажанням

Як приготувати Курячі грудки під вершковим соусом

З початку здається, що це простий рецепт! Ті , хто курочку любить, це точно для вас! Соус цибульно – морквяний, дуже вершковий!!! Хто вважає, що куряча грудка сухе м’ясо, в цьому рецепті змінить свою думку!

Покроковий рецепт

Цибулю ріжемо підлозі кільцями, моркву ріжемо соломкою чи тремо на тертці для корейської моркви! Всі по черзі обсмажуємо на рослинному маслі…

Тепер ріжемо брусочками куряче філе! Обваляем її в борошні. І теж обсмажуємо разом з овочами! Додаємо сіль і спеції!

Обсмажуємо все разом до тих пір, поки курка не побіліє! За тим вливаємо вершки і воду, перемішуємо! даємо закипіти…

Після цього натираємо сир на крупній тертці, якщо ваш сир м’який, то покладіть його хвилин на 15 в морозилку, після чого він натрется чудово. При помішуванні розчиняємо сир в соусі!

Тушкуємо не більше 5 — ти хвилин, присипаємо зеленню і часником, після чого вимикаємо і закриваємо кришкою! Залишаємо, хай настоюється!

Тепер відварюємо пасту або будь-які макарони стільки, скільки зазначено на пачці ,відкидаємо на друшляк. Викладаємо на тарілці пасту і заливаємо соусом! Дуже приємний і вершковий соус з пастою принесе вам задоволення! Приємного вам апетиту!

Дивіться також:  Куряче мясо з грибами в білому соусі