Курячі грудки під вершковим соусом

Курячі грудки під вершковим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Таке ніжне блюдо можна подати з будь-яким гарніром, але з пастою воно стає просто елітним! Здивуйте своїх рідних!

Інгредієнти

куряче філе – 450 – 500 гр. грудка
цибуля ріпчаста – 30 – 50 гр. чищений
морква – 65 – 70 гр.
масло рослинне – 30 г соняшникова
вершки – 100 гр. 20%
вода – 100 гр. чиста, гаряча
плавлений сирок – 50 гр.
зелень рубана – щіпка
сухі спеції – щіпка
сіль – 1 ч. л. за смаком
часник – 1 – 2 зубчики за бажанням

Як приготувати Курячі грудки під вершковим соусом