Мясні кульки «Апетитні»

Час приготування: 40 хвилин

Ніжний дієтичний продукт, який буде до речі і на повсякденному і на святковому столі.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Курячий фарш — 500 гр.
Ріпчаста цибуля — 300 гр.
Яйце — 1 шт.
Вода — 250 мл
Спеції: кріп, розмарин, петрушка, перець, базилік — за смаком
Борошно — 20 гр.
Рослинне масло — для смаження

Як приготувати М’ясні кульки «Апетитні»

Ще один просто рецепт дуже смачного блюда, порадувати яким можна родичів і гостей. Мінімум часу і витрат перетворяться в відмінний обід або вечерю.

Покроковий рецепт

1

Цибулю подрібнити в комбайні або натерти на дрібній тертці, додати яйце, змішати до однорідної маси.

2

З’єднати її з фаршем, перемішати.

3

Додати сіль, чорний перець, подрібнені петрушку і кріп, все перемішати.

4

Цибулю обсмажити на сковороді, додати томатну пасту, перекласти в каструлю, в якій будуть гаситися м’ясні кульки, долити води.

5


Додати в соус, розмарин і базилік.

6

М’ясні кульки обвалюємо в борошні й обсмажуємо з двох сторін на сковорідці.

7

Обсмажуємо з двох сторін на сковорідці.

8

Викладаємо їх у соус. Ніжні, смачні, ароматні м’ясних кульки «Апетитні» готові. Їх можна подати з гарніром або салатом.

Дивіться також:  Шніцель