Свинячі ребра в медово-соєвому соусі з картоплею

Смачно, солодко, ніжно і пальчики оближеш! Ніжні свинячі ребра і пухка картопля — божевілля смаку!

Інгредієнти

Ребра свинячі — 1-1,5 кг
Картопля — 1 кг
Мед — 5ст.л
Соєвий соус — 5ст.л
Цибуля ріпчаста — 1шт.
Часник — 3-5 зубчиків
Спеції — За смаком
Олія соняшникова — 1/2ст.л

Як приготувати Свинячі ребра в медово-соєвому соусі з картоплею

Довго думала, що б приготувати до святкового столу і рішення прийшло саме собою!

Покроковий рецепт

Найголовніше — замаринувати ребра. В ідеалі залишити їх на ніч. Якщо немає часу, то на годину в холодильник. Отже. Ріжемо ребра на шматочки, шпигуємо часником. Робимо соус — мед і соєвий соус ретельно змішуємо, додаємо порізану цибулю і трохи спецій. Заливаємо наші ребра і відправляємо в холодильник маринуватися.

Чистимо картоплю. Можна використовувати будь-які овочі за вашим смаком.

Форму для запікання змащуємо олією. Викладаємо картоплю дольками, приправляючи спеціями. Ретельно перемішайте, щоб спеції повністю покрили картоплю.

Зверху викладаємо ребра і поливаємо блюдо соусом, що залишився.


Відправляємо ребра з картоплею в духовку хвилин на 40-55 при 180-200 градусах.

Готовність визначаємо по картоплі.
Блюдо виходить ситним і не залишить нікого байдужим.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі котлети