Курка тушкована з картоплею в мультиварці

Вершкове масло додає особливий аромат готовому блюду.

Інгредієнти

Курка (можна використовувати будь-які частини) — 500-700 г
Морква — 1 шт
Вода — 1 л
Цибуля — 1 шт
Картопля — 800-900 г
Рослинне масло — 2-3 ст. ложки
Вершкове масло — 30 г
Сіль — за смаком
Перець — за смаком

Як приготувати Курка тушкована з картоплею в мультиварці

Смачне і швидке блюдо на кожен день. Підходить для дитячого харчування.

Покроковий рецепт

Курку розрізати на порційні частини,покласти в чашу мультиварки і залити водою.

Варити в режимі «Варка» або «Суп» близько 20 хв.(Якщо курка домашня, час збільшити).

Цибулю очистити і дрібно порізати.

Моркву очистити і потерти на крупній тертці або дрібно порізати.

Посмажити цибулю з морквою на олії в сковороді близько 5-7 хвилин до золотистого кольору цибулі.

Картоплю очистити і порізати на невеликі кубики.

До м’яса додаємо пережарку і порізану картоплю, вершкове масло, солимо, перчимо і закриваємо кришку мультиварки.

Готуємо ще годину в режимі «Гасіння» або «Випічка» .

Дивіться також:  Вівсяно-картопляні котлети