Картопляний суп з сардельками і капустою

Це бюджетне перше блюдо нагодує до відвалу всю сім’ю. Готується дуже просто, але виходить дуже наваристим і ароматним.

Інгредієнти

яловичого бульйону — один літр
сардельки — чотири
картоплини — чотири
капуста білокачанна — жменя
луковичка — одна головка
масло (використовують вершкове) — за смаком
кріп — одна столова ложка рубаного
сіль — за смаком

Як приготувати Картопляний суп з сардельками і капустою

Це бюджетне перше блюдо нагодує до відвалу всю сім’ю. Готується дуже просто, але виходить дуже наваристим і ароматним.

Покроковий рецепт

1. Картоплю очищають, перший овоч нарізають великими кубиками. Капусту шаткують дрібною соломкою. Цибулинку очищають, ріжуть півкільцями.

2. Промивають кріп, ріжуть подрібніше, відкладають (він потрібен при подачі страви).
рубаний кріп.

3. Сардельки потрібно нарізати кружальцями або полукружками і просмажити на олії разом з цибулею.

4. Бульйон доводять до кипіння, додають картоплю з капустою, варять десять хвилин. Додають сардельки з цибулею і варять ще п’ять хвилин.

5. Перед подачею окремо в кожну порцію готового супу кладуть рубаний кріп.

Дивіться також:  Картопля по-прованськи з помідорами