Овочевий крем-суп з гарбуза та моркви, від якого отримають справжнє задоволення не тільки вегетаріанці, але й дітки
Інгредієнти
Морква — 2 шт. | |
Гарбуз — 00 гр. | |
Розмарин — 1 ч. л. | |
Сметана — для прикраси | |
Сіль — за смаком |
Як приготувати Крем-суп з гарбуза та моркви без м’яса
Дуже простий у приготуванні суп, який складається всього лише з двох компонентів. Але цей суп справжня вітамінна бомба і прекрасне джерело каротину. А який у нього яскравий, вселяє радісний настрій колір – справжнє сонце в тарілці!
Покроковий рецепт
1. Гарбуз помити, очистити від шкірки.
2. Нарізати великими кубиками. Скласти в каструлю.
3. Морква також помити, очистити і нарізати, але набагато дрібніше, ніж гарбуз, адже морква вариться набагато довше.
4. Додати моркву до гарбуз, залити водою, посолити і варити до готовності.
5. Коли овочі трохи охолоне, збити блендером в пюре. Додати трохи розмарину.
6. При подачі можна прикрасити сметаною.