Суп грибний з брокколі

М’ясо заздалегідь розморозити. Якщо гриби і броколі заморожені, то їх теж разморзить заздалегідь, але переважно використовувати свіжі.

Інгредієнти

Окіст — 1 шт.
Гриби печериці — 2 пор. шт.
Картопля — 3 шт.
Цибуля — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Зелень — На-віч
Брокколі — 200 гр.

Як приготувати Суп грибний з брокколі

Грибний суп з брокколі виходить дуже гарний і смачний, до того ж вітамінний

Покроковий рецепт


М’ясо промити, набрати 1.5 л. води в каструлю, в воду покласти м’ясо, посолити. Гриби розрізати на 4 частини і кожну частину нарізувати скибочками четвертинками, закинути разом з мясяом і варити 1 годину.



Гриби нарізати невеликими шматочками, картоплю нарізати кубиками, якщо нарізали заздалегідь, то потримати у воді, брокколі подрібнити.

Через півгодини як почнеться вариться м’ясо, бульйон закинути цілу цибулину і моркву, варимо до готовності. Далі цибулю викидаємо, він нам не потрібен. Моркву нарізати дрібно кубиками і закинути в суп за 5 мінт до готовності

Після того як отварится моркву і цибулю, закинути картоплю, за 5 хвилин до готовності супу закинути брокколі і моркву, потім додати зелень. За бажанням поперчити

Суп готовий. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Борщ на бульйоні з індички зі свіжою капустою