Суп з брокколі з тилапией

Як приготувати Суп з брокколі з тилапией

Овочі чудово поєднуються з рибою. Пропонуємо вам цікавий варіант супу, який стане відмінною альтернативою вусі. Для його відтворення вам знадобиться.

тіляпія – 1 тушка;

картопля – 3 штуки;

брокколі – 200 грам;

гострий перець – 1 стручок;

спеції – за смаком;

кінза – 20 грам;

солодкий перець – 2 штуки.

1. Рибу очистіть і випатрайте. Відокремте філе від кістки і вийміть кісточки. У вас повинне вийти два філе. Надішліть їх в каструлю, залийте водою і відправте на вогонь варитися.

2. Солодкий і гострий перець очистіть від насіння і нарубаєте середньо.

3. Картопля очистіть і наріжте кубиками.

4. Готову рибу акуратно вийміть з бульйону і залиште на тарілці.

5. У бульйон викладіть овочі і варіть до закипання. Брокколі розберіть на суцвіття і викладіть в суп. Варіть ще 15 хвилин.

6. Приправте суп спеціями і перебити блендером до однорідності.

7. У тарілку налийте суп, викласти філе риби і гілочки кінзи.

Дивіться також:  Рисовий суп з шинкою