Смачна і красива чечевичная юшка.
Інгредієнти
зелена сочевиця – 230 г | |
бульйон курячий – 820 мл | |
кінза свіжа зелень – один невеликий пучок | |
мигдальні пластівці – одна жменя | |
морква середнього розміру – одна штука | |
приправа каррі – половина ч. ложки | |
соковитий цибуля ріпчаста середнього розміру – одна головка | |
морська сіль середнього помелу – на свій смак | |
імбирний корінь свіжий невеликого розміру – одна штука | |
мелений перець чилі – чверть ч. ложки | |
великий часниковий зубець – три штуки | |
мелений чорний перець – на смак | |
кминні насіння – половина | |
ароматне масло оливкове – півтори ст. ложки |
Як приготувати Пряна чечевичная юшка з мигдалевими пластівцями і імбиром
Сторінка: 1 2