Райдужний супчик

Райдужний супчик – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Максимум яскравих кольорів і корисних інгредієнтів – все це райдужний супчик!

Інгредієнти

Курячий бульйон – 3 л.
Картопля – 4 шт.
Варене куряче м’ясо – 200 р.
Помідори – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Свіжа зелень – 1 пучок
Сіль – 0.5 ч. ложки

Як приготувати Райдужний супчик

Супи по праву займають важливе місце в раціоні людини. Вашій увазі пропонується ненудний супчик, який припаде до смаку і дорослим, і дітям.

Покроковий рецепт




Поставимо бульйон на плиту нагріватися, а самі тим часом підготуємо інші інгредієнти. Картоплю очистимо й наріжемо кубиками, моркву і цибулю чистимо і дрібно нарізаємо.

Коли бульйон закипить, підсолюємо його і відправляємо туди підготовлені овочі.



Беремо два помідора, кладемо в миску і заливаємо окропом. Через дві хвилини дістаємо помідори, очищаємо від шкірки і нарезкам кубиком.


Тепер нарізаємо дрібно зелень (петрушка, кріп) і подрібнюємо варене куряче м’ясо.


Далі відправляємо по черзі а киплячий бульйон з овочами: помідори, м’ясо, зелень. Продовжуємо варити до готовності. Ще близько 10 хвилин.

Райдужний супчик готовий! Залишається розлити його по тарілках. Зверніть увагу на буйство фарб. Виглядає дуже апетитно!