Суп сирний з картоплею (без мяса)

Готується просто і легко, максимум пів години

Інгредієнти

Картопля — 8 штук
Цибуля — 1 шт
Морква — 2шт
Сир плавлений — 180г
Масло рослинне — 3ст ложки
Сіль — 1 ст ложка без гірки

Як приготувати сирний Суп з картоплею (без м’яса)

Смачний і вишуканий суп,який можна готувати хоч кожен день. Володіє вершковим смаком і ароматом.
Мій чоловік його обожнює.
Готуємо його кожні вихідні.

Покроковий рецепт

Картоплю очистити, помити

Далі картоплю нарізати кубиками і поставити варити. Додати сіль
Якщо хочете, щоб суп вийшов густий, то наріжте частину картоплі дрібними і тонкими кубиками, щоб ця частина картоплі розчинилася

Морква помити, почистити і натерти на крупній тертці

Цибулю почистити і дрібно нарізати

Моркву і цибулю вивалити в сковороду, налити олію і обсмажити до повної готовності

Після того як картопля зварилася, додати в каструлю сир(сир краще брати вершковий, без смаків) і заважати до повного розчинення
Вивалити готову обжарку в каструлю і вимкнути плиту
Додати спеції за смаком
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп пюре з гарбуза з курятиною