Суп з митболами з курки з картоплею

Суп з митболами (фрикадельками) з курки з картоплею — смачне і ароматне блюдо гідна найвищих похвал.

Інгредієнти

Філе курки — 30 гр
Томатний соус — 50 мл
Вода — 2 л
Цибуля ріпчаста — 1 головка
Зелень (будь-яка ) — кілька листя
Картопля — 2-3 шт.
Сіль, спеції — за смаком
Твердий сир (тертий) — при подачі

Як приготувати Суп з митболами з курки з картоплею

Митболы – це наші фрикадельки. Тільки ми їх варимо і тушкуємо, а в європейській кухні – запікають. Сьогодні варимо картопляний суп з курячими фрикадельками!

Необхідно: 300 грам курячого філе;томатний соус;курячий бульйон;морква;ріпчаста цибуля;зелень;картоплю; трохи сиру.

Покроковий рецепт

1. З курячого філе необхідно зробити фарш і приправити його спеціями. Скрутити з фаршу кульки невеликого розміру — фрикадельками (або митболы) і помістити у форму для випікання. Влити томатний соус і відправити запікатися.

2. Почистіть цибулю (різати не треба), картопля. Картопля поріжте шматочками. Промийте зелень.

3. Закип’ятіть воду і відправте в неї овочі з зеленню.

4. Дістаньте курячі митболы (фрикадельки) і відправте в суп за 10 хвилин до повного приготування. Спробуйте суп, посоліть за смаком.

5. При подачі розлийте суп з курячими фрикадельками по тарілках. Додайте в кожну порцію тертий сир.

Дивіться також:  Розсольник на бульйоні з індички