Курячий крем-суп з сиром і овочами

Крем-суп з курки, ситне і не калорійне блюдо.

Інгредієнти

Куряча гомілка — 2шт
Картопля — 5 шт середнього розміру
Цибуля ріпчаста — 1шт або декілька, якщо цибулини маленького розміру
Морква — 2 шт або одна велика
Часник — 2 зубчики
Сир — 150-200 гр
Лавровий лист — 1-2 листа за смаком
Сіль, перець, інші спеції за смаком — щіпка в даному рецепті були використані хмелі-сунелі, коріандр, чорний перець, сушена зелень
Рослинне масло — 1/2 їдальні ложки

Як приготувати Курячий крем-суп з сиром і овочами

Рецепт простий у виконанні. Не віднімає багато часу і сил.

Покроковий рецепт

Крем-суп краще всього готувати на другому бульйоні. Беремо каструлю, заливаємо курячу гомілку водою, доводимо до кипіння. Після закипання, зливаємо воду, моєму каструлю і варимо ще раз, до готовності.


Картоплю і моркву миємо, чистимо й нарізаємо на шматочки середнього розміру. Цибулю і часник дрібно шаткуємо.

На невеликій кількості рослинного масла, обсмажуємо цибулю з часником.

Моркву і картоплю відправляємо в бульйон і варимо до готовності.

Поки овочі варяться, займемося курячої гомілкою. Знімаємо м’ясо з кістки і дрібно ріжемо.


Варені овочі і смажену цибулю подрібнюємо до стану пюре. Змішуємо в каструлі з курячим м’ясом і бульйоном.

Дрібно трьом сир. Висипаємо в каструлю з супом-пюре і розігріваємо, не доводячи до кипіння і, постійно помішуючи.

Крем-суп готовий. За смаком, можна додати сметану і/або свіжу зелень. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Курка-гриль, маринована в яблучному соусі з овочами